طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی با دستور ساده خوشمزه و مقوی
نوشته شده توسط : mona

کره بادام زمینی خواص بسیار زیادی دارد. مواد مغذی که در کره بادام زمینی وجود دارد شامل ویتامین E ، منیزیم ، مس ، نیاسین و … کره بادام زمینی را می توانید در صبحانه یا عصرانه با نون تست و عسل نوش جان کنید. کره بادام زمینی را اگر خودتون تو خونه تهیه کنید خیلی سالم تره و به صرفه تر از کارخانه ای هست امروز یک دستور خوب کره بادام زمینی خانگی باهم یاد می گیریم.

 طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی خوشمزه و مقوی با عسل

 

مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی خانگی

  • بادام زمینی پوست گرفته شده نیم کیلو
  • روغن کنجد۲ ق غذاخوری
  • عسل۱ تا ۲ ق غذا خوری
  • نمک۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی

مرحله اول (آماده سازی)

ابتدا بادام زمینی که بهتره خام باشه را از دو پوست در بیارید و حدود ۱۰ دقیقه خوب تفت بدید. موقع تفت دادن مدام هم بزنید چون بادام زمینی زود می سوزد.

 

مرحله دوم (آسیاب کردن بادام زمینی)

بادام زمینی ها را حتما داغ داخل آسیاب یا غذا ساز ریخته و شروع به آسیاب کردن می کنیم تا زمانی که بادام زمینی ها به روغن بیفته ممکنه ۲۰ دقیقه طول بکشه، مراقب دستگاه باشید و هر چند دقیقه یک بار بهش استراحت بدید تا بهش آسیبی نرسه.

 

مرحله آخر

وقتی بادام زمینی ها مون خوب به روغن افتاد عسل و روغن کنجد و نمک بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه خوب میکس می کنیم. کره بادام زمینی خانگی به همین راحتی آماده است. کره بادام زمینی خانگی را در ظرف ریخته و حدودا تا دو هفته قابل نگهداری در یخچال است. سعی کنید کم درست کنید تا زود مصرف شود و همیشه کره بادام زمینی تازه در منزل داشته باشید.

منبع: آشپزی سالم





:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: